Реакција на ЗСА

Почитуван Претседател и  членови на Судскиот буџетски совет,  По добиените реакции од своите членови, Здружението на судска администрација на РСМ  го пренесува до Вас отвореното незадоволство на вработените во судската служба од Одлуката за исплата на додатоци за плата за месец декември 2022 година со која вкупниот износ на обезбедени средства е во висина од […]