Известување

Почитувани, Денес е денот кога судовите во РСМ ќе останат без поголем број на судии а тие судиски места во блиска иднина нема да бидат пополнети. Здружението на судска администрација како професионално здружение на вработените во судската служба на судовите, реагира на односот на надлежните државни органи кои во минута до дванаесет се обидоа да […]